Dutch Cord - De camera polsband

Dutch Cord De Beste Camera Polsband Straps
Dutch Cord Camera gear Polsband Straps

Dutch Cord Camera Wrist Straps

     

De originele, unieke en professionele camera polsbanden van Dutch Cord zijn handgemaakt in Nederland en van de hoogste kwaliteit materialen. Door dit unieke ontwerp past deze polsband op vrijwel iedere camera en om iedere pols. Een Dutch Cord Wrist strap bestaat uit een kern van draden in een geweven nylon mantel. Dit voelt prettig aan om je pols en is bijzonder sterk met een breekkracht van maar liefst 250 kg. 

 

Dutch Cord Camera Wrist strap geleverd met Peak Design Anchor links

Anchor Link van Peak Design

 

Alle Dutch Cord Straps zijn voorzien van een Anchor Link van Peak Design. Dit is één van de beste en veiligste quick-release systemen voor camera straps. Met de Anchor Links van Peak Design bevestig je snel en eenvoudig de polsband aan je camera. Hiermee kun je snel je polsband loskoppelen of eventueel wisselen van polsband naar schouderriem. Met dit bevestigingssysteem kan de polsband een gewicht tot wel 90 kg dragen.

 

live_b4AVWJWtt2VFCFNDvEPvTnRfdJvGHD

Dutch Cord De Beste Camera Polsband Straps

Plant a Tree

 

Wij planten één boom voor iedere online aankoop. Zo compenseren wij jou aankoop en met gemak nog een beetje extra. En daarmee draag jij met iedere bestelling bij aan een beter klimaat.

 

Onze topsellers